NİĞDE / MERKEZ - Alay Şehit Oktay Önder Ortaokulu

Alay Şehit Oktay Önder Ortaokulu

Adres
ALAY BELDESİ MİLLİYET MAH. DAĞYOLU SK. ALAY ŞEHIT OKTAY ÖNDER ORTAOKULU BLOK NO 45 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
Milli kültürünü ve milli değerlerini özümseyen, Değişim ve gelişime açık,Kendisine güvenen katılımcı, Sorgulayan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, Duygusal,Sosyal açıdan gelişmiş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri; Bilgili-becerikli olmaları; Özgüvenli olmaları;Çevresi ile olumlu ve iyi iletişim kurmaları;Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri;Gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazanmaları;Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuzda 2021-2022 Eğitim öğretim yılında 5. sınıf bir öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.
Kaloriferli
Öğretmenler servisi ile sağlanmaktadır.
Var.
Alay Kasabası
40 Km
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzda, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında b1 öğrencimiz Fen lisesine yerleşmiştir.